Om

Bliv medlem af klubben

Du kan melde dig ind i klubben ved at sende en mail til Lisbet Haustrup på LH@ornfeldt.dk eller Susser Müring på susser@muhring.com

Bestyrelsen:

Formand:

Knud Rughave, Nyborg

Mobil: 30 35 77 85

Mail: knud.rughave@gmail.com


Næstformand:

Jan Poulsen, Agedrup

Mobil: 26 84 69 48


Kasserer:

Lisbet Haustrup, Kølstrup

Mobil: 23 71 80 81

Mail: lh@ornfeldt.dk


Sekretær:

Susanne Müring, Nyborg

Mobil: 29 92 15 24

Mail:susser@muhring.com


Kommunikation:

Nicki Brøchner Enevoldsen

Mobil: 51 51 76 53

Mail: nickienevoldsen@outlook.dk


1. suppleant: Lars Kroun, Ullerslev


2. suppleant: Peter Bisgaard, Drigstrup


Nordøstfyns Jagthundeklubs historie


Nordøstfyns Jagthundeklub blev stiftet den 4. november 1974 af en gruppe jagthundeinteresserede jægere, der ville fremme interessen og arbejdet med at frembringe dygtige og pålidelige jagthunde af alle racer. Klubben blev stiftet på en generalforsamling i Drigstrup Sognegård og klubben har holdt til her lige siden.


De gæve folk ville gerne have en klub, der arbejdede på tværs af de mange lokale jagtforeninger, der fandtes den gang. Folkene startede træning op i Revninge og senere ved Roklubben i Kerteminde. I de sidste mange år er dressurtræningen foregået ved Drigstrup Sognegård, men nu foregår træningen i Kærby ved Agedrup.


Klubben drives fortsat af entusiastiske mennesker med passion for jagthundens træning og                                                                               aktivitetsniveauet i klubben er fortsat højt. 

Der gennemføres hvert forår grunddressurtræning for unge hunde og nye hundeførere. Også de mere erfarne hunde og hundeførere tilbydes træning i jagtrelateret grunddressur. 


Vores instruktører har gennemført Jægerforbundets instruktøruddannelser og og har mange års erfaring, både som instruktører og som hundeførere.


Der skal medbringes en apporterende hund på hagljagt. Derfor tilbyder klubben apporteringstræninger, der er tilpasset hundens og hundeførerens niveau. Målet med træningen er at bestå Danmarks Jægerforbunds apporteringsprøve.


De erfarne hunde tilbydes træning, der er målrettet Danmarks Jægerforbunds udvidede apporteringsprøve. Det er en rigtig god, men også en krævende prøve, hvor det afsløres om træningen er på plads. 


Træningsmarkprøver for stående jagthunde er en stolt tradition for Nordøstfyns Jagthundeklub. Klubben gennemfører hvert år en forårsmarkprøve og en efterårsmarkprøve og har nogle af landets bedste terræner til rådighed, der velvilligt udlånes af lokale lodsejere. Uden dem og de flotte terræner, ingen markprøver. 

Klubben tilbyder træning til alle typer jagthunde